• Per. Nis 25th, 2024

Ülkemizde bulunan İNG Bank 1991 yılı içerisinde bankanın eski ismi Türk Boston Bank A.Ş. Olarak değiştirilmiştir. 1994 senesine gelindiğinde oyak grubu hisse senetlerinin bütününü satın almıştır. Böylelikle bankanın tek sahibi olmuştur. 19 Haçünkün 2007 tarihinde ise İNG Grubu Oyak Grubunu sahib olduğu bütün hisseleri ve oyak grubunu kendi çatı altına alarak çalışmaları hız katmıştır.

İng grubuna ait olan banka 7 Temmuz 2008 yılında ülkemizde tam hizmete başlamıştır. İNG Bank ülkemizde hem bireysel hem de kurumsal olarak müşterilerine en hızlı ve güvenilir hizmeti sunmaktadır. İNG Bank aslı Hollanda kökenli bir bankadır. İNG Bank Kuzey Latin, Avrupa, Asya, Amerika ve Avustralya olmak suretiyle birçok ülkede faliyetlerine sunmaktadır.

Genel olarak bakarsak ing bank şu anda 40’dan fazla ülkede şubesi bulunmakta ve hizmet vermektedir. İNG Bank bireysel ve kurumsal müşterilerine hizmet vermek için 53 binden çok çalışanları ile hizmet vermektedir.

İNG Bank müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için ilk önce İNG Bank müşteri hizmetleri iletişim numarası olan 0850 222 06 00 aranacak. Sonrası sırayla 3 ve 0 tuşlarını tıklayarak ing bank müşteri hizmetlerine basit bir biçimde bağlanabilir ve destek alabilirsiniz.

İNG Bank Müşteri Hizmetleri Direk Bağlanma Numaraları:
0850 222 06 00 -> 3-0

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir