• Cum. Mar 29th, 2024

Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Numarası

Byadmin

Eyl 1, 2020

Türkiye’nin en fazla tercih edilen ve önde gelen kargo firmalarından biri olan Sürat Kargo, müşterilerinin kargolarına dair yaşadıkları bütün problemler için en hızlı ve net çözümü sunmak adına çoğu farklı iletişim kanalı belirlemiştir. Türkiye’nin her yerine gönderim sağlayan firmanın hizmetlerine dair yaşanan aksaklıklar ya da müşteri firma arasında yaşanan problemlera dair bütün konularda iletişim kanallarını kullanmanız mümkün olabilir. Günümüzde dijital iletişim kanallarının yaygınlaşması ve çok sık tercih edilmesine bağlı olarak Sürat Kargo tarafından çevrimiçi iletişim kanalları sık sık kullanılmaktadır.

Kargo gönderimi, teslimat, ödeme, kargo takibi vb. Sürat Kargo’nun bütün hizmetleri için Sürat Kargo müşteri hizmetleri kapsamında sağlanan alternatif iletişim adreslerini kullanabilmeniz mümkün. İstek, şikayet ve tavsiyelilerinizi rahatça iletebileceğiniz çevrimiçi iletişim kanalları vasıtası ile hızlıca firmadan kaynaklı problemlerin çözümünü sağlamanız mümkün olabilir.

Sürat Kargo Destek İletişim Merkezi
Türkiye’nin önde gelen kargo firmalarından biri olan Sürat Kargo, farklı tip iletişim kanalları ile müşterilerine destek sunmaktadır. İletişim kanallarının yanı sıra çevrimiçi çoğu farklı prosedürü de Sürat Kargo kurumsal destek merkezi internet sayfası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Sürat Kargo İletişim Kanalları bağlantı adresi üzerinden Sürat Kargo ile nasıl iletişime geçmeniz gerektiği ile ilgili bütün ayrıntılara ulaşmanız mümkün olabilir. Firma tarafından sağlanan bütün hizmetlere dair tam destek alabileceğiniz iletişim adreslerinden herhangi birini kullanarak hızlıca problemlera çözüm bulabilirsiniz.

Sürat Kargo İletişim Formu
Sürat Kargo iletişim formunu görüş ve tavsiye, şikayet ve talep olmak suretiyle üç farklı şekilde oluşturmanız mümkün olabilir. Sürat Kargo resmi internet adresi üzerinden erişim sağlayabileceğiniz iletişim formu üzerinde; şahsi bilgiler, iletişim bilgileri ve mesaj bölümleri kusursuz olarak doldurulmalıdır.

Sürat Kargo İletişim Formu
Bağlantı adresi üzerinden hızlı erişim sağlanabilmektedir.

Sürat Kargo İletişim E – Posta Adresi
Müşteri iletişim formu kapsamında firma ile birçok bilgi, görüş ve çözüm istekleri için e – posta adresi üzerinden yazışma başlatmanız mümkün olabilir.

[email protected]
E – posta adresi üzerinden isteklerinizi bildirmeniz mümkün olabilir.

Sürat Kargo Şikâyet Hattı
Sürat Kargo hizmetlerine dair bütün şikâyetlerinizi iletişim sayfası üzerinde bulunan teknikleri kullanarak iletebilirsiniz.

Sürat kargo Şikâyet ve Başvurular Sayfası
Üzerinden Sürat Kargo hizmetlerine dair şikâyetlerinizi firmaya nasıl bildirmeniz gerektiğini görüntüleyebilirsiniz. İster çevrimiçi iletişim formunu kullanarak dilerseniz de çağrı merkezi üzerinden prosedürlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Sürat Kargo Müşteri Hizmetleri Numarası
Sürat kargo müşteri hizmetlerine hafta içi: 09.00 – 18.30, Cumartesi günleri: 09.00 – 14.30 saatleri arasında erişim sağlayabilirsiniz.

Sürat Kargo Çağrı Merkezi: 0850 202 0 202
Sürat Kargo Genel Müdürlük: 0212 410 30 30
Sürat Kargo Müşteri Temsilcisine Direkt Bağlanma Yöntemi
0850 202 0 202 nolu telefon numarasını aradıktan sonra kısa süre içinde müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayabilirsiniz. Diğer birçok firmanın aksine Sürat Kargo tarafından direkt olarak müşteri temsilcisine bağlanma prosedürleri çok daha hızlıca yapılmaktadır. Çağrı merkezi yerine direkt olarak çevrimiçi iletişim kanalları üzerinden çok daha hızlıca prosedürlerinizi halledebilirsiniz.

Sürat Kargo Sosyal Medya Hesapları
Sürat Kargo hizmetlerine dair bütün problemlerinizi resmi sosyal medya hesapları üzerinden bildirerek problemlerinizin normalden çok daha kısa süre içinde çözülmesini sağlayabilirsiniz. İnternet ve sosyal medya kullanımının son yıllarda çabucak yaygınlaşmasının sonrasında çoğu kurumsal firma tarafından da iletişim hizmetleri sosyal medya hesapları üzerinden sağlanmaya başlamıştır. Sürat Kargo kurumsal sosyal medya adresleri:

Sürat Kargo Facebook Adresi
Sürat Kargo Twitter Adresi
Sürat Kargo Instagram Adresi
Sürat Kargo Linkedin Adresi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir