• Sal. Mar 19th, 2024

N11 çağrı merkezi numarası ile ilgili bilgi almak istiyorsanız makalemize göz atabilirsiniz. Makalemizde N11 müşteri hizmetleri numarası ile iletişim telefonu üzerinden N11 şikayet hattına erişebilirsiniz. N11 müşteri hizmetleri direkt bağlanma üzerinden prosedürlerinizi basitçe yapabilirsiniz.

N11 Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret sitelerinde biri olamakla birlikte, ev aletlerinden bahçe malzemelerine, giyimden spor aletlerine kadar binlerce farklı ürün kategorisi ile ziyaretçilerine iyi bir alışveriş tecrübesi sunuyor.

N11 ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI
Geçtiğimiz bu zorlu COVID-19 günlerinde kendimizi eve kapatmış ve sürekli olarak internetten alışveriş yapıyor durumdayız. Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitelerinden birisi olan firma elektronik ev aletlerinden tut bebek malzemelerine kadar her ürünün satışını yapmakta. Alışverişin uğlinku adresi N11’den alışveriş yaptığınızda sizlere istediğiniz ürünü en iyi ve en kaliteli bir şekilde yolluyoruz. Olası bir durumda karşılaşacağınız kargo ya da ürün ile ilgiliki bir problemda erişebileceğiniz çağrı merkezimiz bulunmaktadır. N11 çağrı merkezi numarası üzerinden bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Sizler için günün her saati hizmet vermekteyiz. Gizlilik ve şahsi verilerin korunması kapsamında hizmet vermekte olup sizler için en iyi hizmeti sunmaktayız. N11 çağrı merkezi numarasını tuşladığınız an sizi direkt müşteri temsilcisine bağlar, probleminuzu tanır ve anında müdahale ederiz. Mağaza ve elektronik eşyalar kapsamında kaliteli ve geniş bir hizmet veren e-ticaret sitemizden ister kart yoluyla ister havale ya da ister kapıda ödeme ile ürününüzü alabilirsiniz.

N11 MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI
Türkiye’nin en kapsamlı e-ticaret sitesinde ürün sorgulama, kargo ya da mağaza sorgulama prosedürleri ve daha çoksı için bizleri arayabilirsiniz. Çağrı merkezi numarası dışında bizlere instagram, twitter, facebook, youtube, foursquare, urledin ve pinterest platformlarındaki sosyal medya adreslerimizden erişebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu platformlardan birisine giriş yapıp arama kısmına N11 yazarak sitemizi bulmanız ve ‘mesaj gönder’ kısmından bizlere ulaşmanız. Öneri, arzu ve şikayetlerinizi N11 müşteri hizmetleri numarası üzerinden basitçe iletebilirsiniz.

Bunun dışında Google’da internet sitemize giderek, sağ alt köşede bulunan ‘canlı destek’ düğmesine tıklayıp müşteri hizmetlerimizden canlı destek alabilirsiniz. Canlı destek aldığınızda müşteri hizmetleri personelini beklemenize gerek kalmaz, anında destek alabilirsiniz. Siteyi gezerken istediğiniz ürünü sorgulama fırsatı da elde edebilirsiniz. Firmanın kurucusu olan Doğuş Planet çağrı merkezine ulaşmak için tuşlamanız gereken numara 0850 333 0 11’dir.

N11 MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREKT BAĞLANMA
N11 müşteri hizmetleri ile direkt bağlantı kurmak ve bağlantı kurarken beklemek istemiyorsanız telefon numarası dışında canlı destek alabilirsiniz. Web sitesine giderek canlı destek düğmenindan anında, doğrudan müşteri temsilcimize bağlanabilirsiniz. Yukarıda açıkladığimiz telefon numarasını tuşladığınızda ise sizi doğrudan müşteri hizmetlerine bağlayacaktır.

Müşteri kitlesi büyüdüğü için N11 müşteri hizmetleri numarası direkt bağlanma en hızlıca çözüm sunmaktadır.

N11 ŞİKAYET HATTI
Siz müşterilerimiz için her zaman en iyisini diler, en kaliteli hizmeti vermek için elimizden geleni yaparız. Ürün ya da kargoda oluşan herhangi bir problemda şikayetinizi belirtmek için N11 sitesinden sipariş verdiğiniz ürünün mağazasını bulup iletişime geçebilirsiniz.

Şikayetlere kalıcı çözümler üretmeyi hedefleyen Pegem müşterileri için problemlerinı aktarabilecekleri N11 şikayet hattı telefonunu aktif olarak çalışır durumda tutmaktadır.

Milyonlarca ürün çeşitliliği ile binlerce farklı mağazanın bulunduğu N11.com çağrı merkezi kullanıma açılmıştır.

Müşteri hizmetleri numarasına çabucak erişerek problem ve şikayetleriniz iletmek istiyor iseniz, aşağıdaki N11 çağrı merkezi numarası ile görüşme yapabilirsiniz.

Hızlı bir biçimde müşteri temsilcisine ulaşmak istiyorsanız, numarayı çevirdikten sonra 0’ı tuşlayınız.

N11 Çağrı Merkezi İletişim Numarası: 0850 333 0011

Adres: Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.
Reşitpaşa Mah. Katar Cad. No:4 İTÜ Teknoşehir ARI 3 İçkapı no: 803 – 902 Sarıyer / İstanbul

İnternet üzerinden N11 yetkililerine ulaşmak için bir iletişim formu bulunmamaktadır yalnız firma Facebook üzerinden yazılan mesajlara çok çabucak cevap vermektedir. Sanal ortamda bilgi almak için aşağıda vermiş olduğumuz urli kullanabilmeniz mümkün.

 

n11, Türkiye’nin lider e-ticaret platformu olarak kullanıcılarına çeşitli ürünleri online olarak satın alma imkanı sunmaktadır. n11, müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi amaçlamakta ve bu nedenle müşteri hizmetleri birimini çok önemsemektedir. n11 müşteri hizmetleri, kullanıcılarının sorunlarını çözmek ve sorularını cevaplamak için 7/24 hizmet vermektedir.

n11 müşteri hizmetlerine ulaşmak için aşağıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsiniz:

  • n11 çağrı merkezi: 444 20 11 numaralı telefonu arayarak müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Bu hattın ücreti standart telefon ücretlerine göre değişebilir.
  • Sosyal medya hesapları: n11, Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformları üzerinden de müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.
  • İnternet sitesi: n11’in internet sitesinde yer alan “Destek” bölümünde yer alan “Bize Ulaşın” sayfasından müşteri hizmetleriyle iletişim kurabilirsiniz.

n11 müşteri hizmetleri, müşterilerinin memnuniyetini önemseyen ve sorunlarını çözmeye çalışan profesyonel bir ekip tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle, n11 müşteri hizmetlerine herhangi bir sorunuz ya da endişeniz varsa, çekinmeden iletişim kurabilirsiniz.

N11 Facebook İletişim Sayfası

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir