• Sal. Mar 19th, 2024

A101 Müşteri Hizmetleri Numarası

Byadmin

Eyl 2, 2020

A101 MÜŞTERİ HİZMETLERİ NUMARASI 2020

Türkiye’ de indirim mağazacılığı alanında 2008 yılında hizmete açılan A101’ in resmi şirket adı A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. biçimindedir. Hızla gelişen sektörün önemli markalarından birisi konumunda bulunan A101, ilk açıldığında 121 mağazasıyla tüketicilere hizmet veriyordu. Türkiye’ nin 81 ilinde faaliyet gösteren A101, toplamda 16 bölge müdürlüğü ile faaliyetlerini sürdürmekte olan marketler zinciridir. İndirim mağazacılığı sektöründe faaliyet gösteren A101 marketler zinciri 79.21% oranıyla Turgut Aydın Holding şirketine aittir. Türkiye’ nin 81 ilinde 6278 adet mağaza ile hizmet veren A101 mağazalarında kullanıcıların yaşadıkları sorunlere dair olarak hareketli A101 müşteri hizmetleri numarası 2019 güncel bilgileri bulunuyor. Dinamik çağrı merkezi ile A101 mağazalarında sunulan hizmetlere dair yaşanan problemler ile ilgili şikayette bulunmak ve destek almak mümkün oluyor. Tüketicilerine hızlı ve modern hizmet sunumu için son yıllarda çevrimiçi alışveriş sistemi oluşturarak, çevrimiçi indirimli mağazacılık hizmetleri de vermeye başladı. Yeni nesil hizmetleriyle sektöre dşayet ve yenilik katmaya devam ediyor. “Harca Harca Bitmez” sloganıyla Türkiye genelinde gıda, kozmetik, temizlik ve daha birçok ürün yelpazesinde en kaliteli alternatiflere İdeal fiyatlarla ulaşılabilmesini hedefliyor.

Türkiye genelinde “Hard Discount” konsepti ile faaliyet göstermekte olan mağaza zincirlerinde her zaman düşük fiyatlarda gıda ve tüketim malzemeleri sağlamaktadır. Haftalık olarak müşterilerine sunduğu indirim kampanyaları ile binlerce farklı üründe İdeal fiyatlardan faydalanılmasına yardımcı oluyor. Türkiye’ nin her yerinde bulunan mağazaları ile yaygın bir hizmet yapısına sahip olan A101 mağazacılık zincirinin çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Et ve etli ürünler, süt ve süt ürünleri, bakliyat, kuruyemiş, unlu mamuller, kahvaltılıklar, konserve, baharat, margarin, sıvı yağ, meyve sebze, dondurulmuş ürünler, dondurma, deterjan ve temizlik ürünleri, kozmetik ürünleri ve diğer gıda dışı ürünler ürün yelpazesinde bulunuyor. Bu biçimde tüketicilerin bütün ihtiyaçlarına yönelik olarak ürün çeşitliliği bulunuyor. Ürünler ile ilgili şikayetlerden, mağaza personellerinin hizmetlerine kadar bütün hizmetlerde yaşanan problemlera dair olarak A101 müşteri hizmetleri numarası 2019 ile profesyonel ve hızlı destek alınabilmesi mümkün olabilir.

Türkiye’ nin 81 ilinde binlerce mağaza ile indirim mağazacılığı alanında faaliyet gösteren A101 mağazalarının hizmetlerine dair olarak yaşanan sorunlere yönelik olarak müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayabilmek her zaman basit olmayabiliyor. Özellikle de yoğun müşteri potansiyeline sahip olan A101 mağazacılık zincirinin müşteri hizmetlerinde uzun süreler beklenmesi gibi bir durum ile karşı karşıya kalınabiliyor. A101 müşteri hizmetleri numarası 2019 güncel bilgileri basit bir biçimde her kanaldan basit bir biçimde öğrenilebildiği gibi birçok problem ve şikayet hakkında etkin cevap sağlıyor.

A101 ÇAĞRI MERKEZİ NUMARASI
Türkiye’ de mağazacılık ya da diğer alanlarda tüketicilerin yaşadıkları problemlera dair olarak müşteri destek hizmetleri sunuluyor. Türkiye’ nin 81 ilinde binlerce mağazası ile en büyük ve en önemli. Mağaza zincirlerinden birisi olan A101 şirketi de tüketicilerin çağrı merkezi ile kaliteli ve modern hizmetler sunuyor. A101 çağrı merkezi numarası 2019 bilgileri üzerinden yapılacak bütün müracaatlarda hızlı ve hareketli bir cevap sağlanıyor. Türkiye’ nin her yerindeki bütün mağazalarında yaşanan problemlera dair olarak, çağrı merkezi tarafından tüketici desteği hizmetleri sağlanmaktadır. Mağazalarda görülen problemlerdan, ürünlerde yaşanan sorunlere kadar birçok hususta yöntem destek hizmetlerini A101 çağrı merkezi ile alabilme şansı bulunuyor.

A101 çağrı merkezi numarası 2020 bilgileri basit bir biçimde öğrenilebiliyor. A101 çağrı merkezinde A101 ürün değişimi, A101 ürün iadesi, A101 mağaza personeli şikayetleri, ürün çeşitliliği ve mağazacılık hizmetlerine dair tavsiyeler ve diğer bütün konularda prosedürler gerçekleştirilebiliyor. Yapılacak prosedürlere dair olarak çağrı merkezi servisinde otomatik yönlendirme servisi ile hızlı yönlendirmeler sağlanıyor. Bu biçimde çok fazla vakit kaybetmeden, basit bir biçimde çağrı merkezini aramaya konu olan şikayet, problem ya da tavsiyeye yönelik, ilgili departmanlara ulaşılabiliyor. Bu biçimde yetkili ve eğitimli çağrı merkezi personelleri ile prosedürler basitçe yapılabiliyor.

Türkiye’ nin bütün bölgelerindeki mağazaları için A101 çağrı merkezi numarası 2019 yılında tek numaradan oluşmaktadır. Kurumsal hizmet alanlarında önemli bir faktör olan “444” çağrı merkezi sistemine sahiptir. Bu çerçevede de A101 çağrı merkezini aramak isteyenler, Türkiye’ nin her yerinde yalnızca tek bir numarayı tuşlayarak, yetkili personeller ile görüşme gerçekleştirebiliyor. A101 çağrı merkezinin numarası ise 444 41 01 olarak belirlenmiştir. “0850” sisteminde çağrı merkezi de bulunuyor. Bu çağrı merkezi için 0 850 808 2 101 numarası aranabilir. Tüketiciler, her yerden basit ve çabucak çağrı merkezini bu numara üzerinden arayabiliyor. Alınan ürünlerde ya da mağazada mevcut olan hizmetler hakkında bir sorunun söz konusu olması durumunda, müşteri hizmetleri vasıtasıyla hızlıca çözüm sağlanabilir. Bu biçimde direkt olarak yetkili personeller ile görüşme gerçekleştirilebildiğinden problemlera kısa vadede kalıcı çözümler sağlanır. Müşteri memnuniyeti hizmet politikasını sunmuş olduğu hizmetlerinde de etkin bir biçimde gösteren A101 şirketinde, birçok problema dair olarak tüketici yönünden çözümler oluşturulmaktadır.

A101 TELEFON NUMARASI
A101 mağaza zincirinin, Türkiye’ nin 81 ilinde bulunan aşağı yukarı 7000 mağazasının her birinde yaşanan problemler ve ürün sorunları hakkında A101 telefon numarası üzerinden çağrı merkezi personelleri ile görüşme gerçekleştirilebiliyor. Bu biçimde nerede olunursa olunsun, yalnızca o bölgeye hizmet veren numaralar ile farklı farklı numaraları araştırmak zorunda kalınmıyor. Karmaşıklığa yol açmadan, basit bir biçimde tüketici ile müşteri temsilcileri arasındaki bağlantının kurulabilmesi bu yolla sağlanıyor. Bu sayede de günümüzde A101 mağazacılık hizmetlerinde Türkiye’ nin en önemli markalarından birisi konumunda bulunuyor.

A101 telefon numarası ile çalışma saatleri içerisinde müşteri temsilcileriyle görüşme gerçekleştirilebiliyor. Sabah 09.00 ile 20.00 saatleri arasında A101 çağrı merkezi tarafından tüketicilere canlı destek sağlanıyor. Bu çalışma saatleri içerisinde yapılan bütün aramalarda, canlı destek hizmetleri kapsamında, yetkili personeller tarafından tüketicilerin problemlerina çözümler oluşturuluyor. Bu çalışma saatleri içerisinde müşteri hizmetlerini arayarak, hizmetlerine dair birçok hususta destek alınabiliyor.

A101 İLETİŞİM
Tüketici memnuniyeti noktasındaki titiz yaklaşımı kapsamında A101 iletişim kanalları açısından zengin bir çeşitlilik sunuyor. Özellikle de mağazalarında yer verdiği ürünlerdeki sorunler, genel mağaza personeli hizmetleri ve diğer konularda bütün tavsiye, şikayet ve bildirimler ile ilgili müracaatlar basitçe gerçekleştirilebiliyor. A101 mağazacılık hizmetleri kapsamında yetkili kişilerle görüşme gerçekleştirmek için çağrı merkezi haricinde 0 216 633 25 00 numaralı santralde aranabilir.

Mağazalar, mağaza personelleri, bölge müdürlükleri, hizmet yelpazeleri, mağazalardaki ürünler ve kurumsal ortaklık gibi konularda A101 iletişim numaraları üzerinden basitçe çalışma saatleri içerisinde müracaatlar gerçekleştirilebilir. Ayrıca A101 mağazacılık hizmetleri kapsamında 81 il genelinde mağazacılık hizmetlerini tüketiciye ulaştırmakta olan bölge müdürlükleri ile doğrudan irtibat kurabilmek amacı ile her bölge müdürlüğü için belirlenmiş olan özel santral numaraları aranabilir. Bu numaralar ise basit ve çabucak öğrenilebiliyor. Yine çalışma saatleri içerisinde bölge müdürlükleri santral numaraları vasıtasıyla basitçe aranabiliyor. Ucuz, kaliteli ve yenilikçi hizmetleriy ile ilgili merak edilen birçok konuya dair iletişim numaraları üzerinden tüketicilerine destekliyor.

A101 Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası
0 (216) 633 25 00
444 41 01

A101 Mail Adresi
[email protected]

A101 müşteri hizmetleri isimli konumuza da göz atabilirsiniz.

Arama Terimleri: A101 çağrı merkezi, A101 iletişim bilgileri, A101 telefon numarası, A101 müşteri temsilcisi, A101 şikayet hattı, A101 müşteri hizmetleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir