• Cts. Nis 27th, 2024

UPS Kargo Müşteri Hizmetleri Numarası

Byadmin

Eyl 2, 2020

Yurt içi ve yurt dışı kargo gönderimlerinde en fazla tercih edilen kargo şirketi olan UPS Kargo, müşterilerine en hızlı ve kaliteli hizmeti sağlamak için çoğu farklı iletişim kanalı ile hizmet sunmaktadır. Kargo gönderim ya da takip prosedürleri kapsamında karşılaştığını problemleri ya da tavsiyeleri iletişim destek kanalları üzerinden firma ile paylaşarak en hızlıca problemlerin çözümünü sağlayabilirsiniz. UPS Kargo çağrı merkezi üzerinden iletişime geçebileceğiniz gibi direkt olarak çevrimiçi prosedür kanallarını kullanarak da firmaya bütün şikayetlerinizi iletebilirsiniz. UPS Kargo çevrimiçi iletişim kanalları üzerinden bütün soru, görüş ve isteklerinizi firma ile paylaşmanız mümkün olabilir.

UPS Kargo Destek İletişim Merkezi
ABD merkezli uluslararası kargo şirketi UPS Kargo, Türkiye’de faaliyetlerine başlamasının sonrasında yurt dışı kargo hizmetleri için ülkede en fazla tercih edilen firmalardan biri olmayı başarmıştır. Kargo faaliyetlerine dair yaşadığınız bütün problemler için UPS Kargo iletişim merkezini kullanarak en hızlı çözümleri elde edebilirsiniz.

UPS Kargo Destek Merkezi
Üzerinden hızlı erişim sağlayarak kargo faaliyetlerine dair görüş, problem ve isteklerinizi firma ile anında paylaşabilirsiniz.

 

UPS Kargo İletişim Formu
UPS Kargo hakkında tavsiye ve görüşlerinizi çevrimiçi iletişim formu üzerinden firma ile paylaşarak karşınıza çıkan problemler için en hızlı çözüm tavsiyelerini elde edebilirsiniz. Birçok farklı çevrimiçi hizmet ile direkt olarak iletişim kurabileceğiniz firmadan en hızlı desteği alabilirsiniz.

 

UPS Kargo İletişim Formu
Üzerinden ilgili alanları doldurmanızın sonrasında bireysel ya da kurumsal bütün problemlerinızı ya da tavsiyelerinizi firmaya direkt olarak iletmeniz mümkünüdür. İster iletişim formları üzerinden dilerseniz de çağrı merkezi ya da e – posta adresi üzerinden UPS Kargo ile iletişime geçebilirsiniz.

 

UPS Kargo İletişim E – Posta Adresi
Türkiye’de hizmet veren yabancı merkezli kargo firmalarından biri olan UPS Kargo, kurumsal ve bireysel müşterilerinin en hızlı ve kaliteli hizmeti alabilmeleri adına sağladığı hizmetler arasında e – posta iletişim adresi bilhassa kurumsal müşteriler tarafından çok sık tercih edilmektedir. Kurumsal e – posta adresi üzerinden yazışma başlatarak dilediğiniz her hususta arzu, şikayet ya da tavsiyelerinizi firmaya iletebilirsiniz.

 

UPS Kargo E – Mail: [email protected]
UPS Kargo Şikayet Hattı
UPS Kargo hizmetleri kapsamında karşınıza çıkan problemleri firmaya bildirmek için çoğu farklı şikayet hattını kullanabilmeniz mümkün. Tüm şubelere ya da direkt olarak firmaya kurum tarafından belirlenen iletişim numaraları üzerinden erişebilirsiniz.

UPS Kargo Şikayet İletişim Adresleri

UPS Kargo Müşteri Hizmetleri Numarası
UPS Kargo hizmetlerinden faydalanmadan önce kurye rezervasyon numarası üzerinden daha süratli ve kaliteli hizmet alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri numarası üzerinden firmay ile ilgili bütün problemlerinızı görüşebilirsiniz.

 

UPS Kargo Çağrı Merkezi: 0850 255 00 66
UPS Kargo Whatsap Gönderi Hattı: 0530 524 93 33
UPS Kargo Müşteri Temsilcisine Direkt Bağlanma
UPS Kargo müşteri hizmetleri ile görüşmeden önce UPS Kargo müşteri hizmetleri sayfası üzerinde bulunan adımları takip edebilirsiniz. 0850 255 00 66 numaralı çağrı merkezini arayarak müşteri temsilcisi ile direkt olarak iletişim kurabilirsiniz.

 

UPS Kargo Sosyal Medya Hesapları
Sosyal medya kullanıcıları içinde oldukça hızlı ve etkili bir iletişim imkânı sunana UPS Kargo, günümüzde sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasının sonrasında müşterilerinin problemlerinın çözümü için resmi adresleri üzerinden hizmet sağlıyor. Türkiye geneli ya da yurt dışı gönderimleri için firmadan aldığınız hizmetler yaşanan aksaklık, problem ya da tavsiyeler için sosyal medya adresleri üzerinden firma yetkilileri ile iletişim kurmanız mümkün olabilir.

UPS Kargo Facebook Adresi
UPS Kargo Twitter Adresi
UPS Kargo Instagram Adresi
UPS Kargo Google +

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir